Grip13-PastedGraphic-1 kopie

Actieprijs: € 15,-

Harde Kaft - luxe uitvoering.
208 p.

Grip12-Intervisie

Scroll naar onderen

Geschikt leermiddel op opleidingen

Mooi om te zien dat 'Grip op je klas' niet alleen een weg vindt naar individuele onderwijsgevenden, maar ook als leermiddel wordt gebruikt op lerarenopleidingen. Zoals bijvoorbeeld PABO InHolland te Rotterdam.

Krant-Tubantia

Interview met Frans Pinkse in Tubantia.

Recensie NBD Biblion

Praktijkboek vol tips uit, door en voor het primaire proces

Kernboodschap: motiveren en benutten van talenten = grip op je klas!

Deel 1 richt zich praktische tips voor leerkrachten basisonderwijs (12-). De tips zijn geordende op leeftijd en groep en geclusterd rondom een specifiek thema; onder andere start en afsluiting van de dag of les, hoekenwerk, combinatiegroepen, omgaan met ordeproblemen en lesovergangen.

Deel 2 richt zich op docenten voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs (12+), met als specifieke thema's onder meer huiswerk, instructie, ordeproblemen oplossen en de invloed van de leeromgeving.

Deel 3 bevat energizers én tranquillizers en geeft enige informatie over gepersonaliseerd leren en omgaan met 'storend' gedrag. Met ter inspiratie een lijst voor verder lezen.

Bevat een grote hoeveelheid praktijktips, veelal kort aangestipt, waarvan sommige meteen inzetbaar zijn, andere (meer/veel) oefening en begeleiding vragen.

Stevige uitgave, mix van een pedagogische en leerlinggerichte onderwijsstijl en rust, reinheid, regelmaat. Oproep aan (aanstaande) onderwijsprofessionals: motiveren - maak er werk van!

Recensent: Hannelore Rubie
16-03-2017

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player