PinkseLogoRood.2 franspinkseabc_logo_03 franspinkseabc_logo_03

franspinkse

abc

franspinkseabc_logo_03

advies, begeleiding, coaching op maat voor de individuele leraar

Reacties van leraren

Leerkracht basissschool:

Dank je wel voor de snelle rapportages van de observaties. Ik ben zeer tevreden over mijn begeleiding. Heb me op mijn gemak gevoeld. Ik kan terugkijken op een leerzame periode waar ik in de toekomst wat aan heb.

 

Leerkracht basisschool (34 jaar):

Het begeleidingstraject van de afgelopen maanden is voor mij zeer waardevol gebleken. De adviezen en opmerkingen die ik kreeg in de nabespreking van de lesbezoeken en de rapportages waren (en zijn) praktisch. Ik leerde er veel van en ik pas het dagelijks toe. Dat gaat steeds beter en ik ben blij met de rust en het rendement ervan. Jouw begeleiding heb ik als constructief ervaren en de samenwerking was prettig en goed.

 

Leerkracht basisschool (41 jaar):

Bedankt voor je hulp!

 

Leerkracht basisschool (54 jaar):

Bedankt voor het snelle verslag. Het geeft me weer een stuk vertrouwen om de komende weken de schouders eronder te zetten. Fijn dat ik elke keer zo snel terugrapportage krijg. De tips kan ik morgen al weer inzetten.

 

Personeelsmedewerker schoolbestuur:

Bedankt voor je waardevolle reactie. We hebben met zijn allen moeten concluderen dat het hier draait om het verkrijgen van voldoende zelfvertrouwen. Bedankt voor het meedenken.

 

Leerkracht basisschool (26 jaar):

Hartelijk dank voor de reactie op mijn e-mail. Het wordt mij allemaal steeds wat duidelijker. Fijn om op deze manier vragen te kunnen stellen.

 

Leraar voortgezet onderwijs (41 jaar):

Bedankt voor de feed back. Ik kan er meteen wat mee. Het werkt!

 

Student tweede graads:

Bedankt voor deze leuke reactie! En bedankt voor alle colleges, ik heb er echt iets aan gehad.

 

Student lerarenopleiding UT:

Ik vond jouw colleges indrukwekkend!

Docente-kring